carmina burana

To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.

2007/06/11

Kärlek

En dag på Färgargården......

...med kaffe, våfflor och solvarma vårvindar....



.....och vad kan jag säga mer än att jag förmodligen är världens lyckligaste och att min flickvän är världens vackraste kvinna.

3 kommentarer:

  • Klockan 12 juni 2007 kl. 07:49 , Anonymous Anonym sa...

    Kan inte säga annat än att det studsar små vackra kärlekspilar från er båda två. Ni stårlar så vackert tillsammasn....riktigt glänser om er.

    Puss på er båda två!!

     
  • Klockan 12 juni 2007 kl. 08:51 , Anonymous Anonym sa...

    Å jag blev så glad och varm av detta! Tack för att ni har tagit bort det tunga ur denna morgon för mig. NI är strålande vackra!!!!Fan va jag längtar efter dig CArina.

     
  • Klockan 12 juni 2007 kl. 09:08 , Blogger Carmina Burana sa...

    ...ja, jag är så jävla kär så jag känner mig fånig. går verkligen omkring och ler för mig själv och jag märker det först när främlingar jag möter helt plötsligt ler tillbaka. jösses vad grann hon är min fina kvinna. och henne ska jag få bo ihop med. jag kan inte fatta vilken tur jag har.

    längtar efter dig med sophy my dear friend. och kunde jag skulle jag ta bort allt tungt från ditt hjärta. hjälper det att jag bär dig till månen så gör jag det. sju dagar i veckan. det vet du.

     

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida